Всеукраїнська мережа фахівців і практиків
з регіонального та місцевого розвитку

Послуги в регіонах

Вибір редакції

Як пройти відбір та стати учасником мережі РЕГІОНЕТ

Читати повністю

Короткі рекомендації про те, як взяти участь у відборі до РЕГІОНЕТ і стати учасником мережі

Матеріали базового навчання - відтепер у вільному доступі!

Читати повністю

Матеріали базового навчання для кандидатів на участь у РЕГІОНЕТ викладено на порталі мережі у вільному доступі

Відеозаписи заходів РЕГІОНЕТ та партнерів мережі

Читати повністю

Відеозаписи, зроблені мережею РЕГІОНЕТ: власні заходи та заходи партнерів мережі

Партнери

 
 
  • УАРОР

    Українська асоціація районних та обласних рад

  • АМУ

    Асоціація міст України

  • ВАССР

    Всеукраїнська асоціація сільських та селищних рад

  • Мінрегіон

    Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства

  • komsamovr

    Секретаріат Комітету з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування Верховної Ради України

  • www.narda.org.ua

    Асоціація агенцій регіонального розвитку України

  • www.coe.kiev.ua

    Офіс Ради Європи в Україні

  • DESPRO

    Швейцарсько-український проект «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO

  • ІГС

    Інститут громадянського суспільства

  • АММУ

    Асоціація малих міст України

  • НАДУ

    Національна академія державного управління при Президентові України

  • Відродження

    Програмна ініціатива «Демократична практика» Міжнародного фонду «Відродження»

  • УНЦПД

    Український незалежний центр політичних досліджень

  • ЦППР

    Центр політико-правових реформ

  • Мережа центрів

    Громадська спілка "Мережа Центрів правової інформації та консультацій"

  • НАСДСУ

    Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України

  • Ресурсний центр

    Центр управління знаннями «Ресурсний центр зі сталого місцевого розвитку»

Американці шукають аграріїв для навчання за програмою "Інновації та ефективність в агробізнесі", дедлайн 16.06.17

02.06.2017
Спеціальна американська програма ділових стажувань "САБІТ" Міністерства торгівлі США розробила програму "Інновації та ефективність в агробізнесі" для навчання 18 фахівців в даній галузі з Євразії і шукає претендентів на участь в програмі.

Як наголошується, в рамках програми "САБІТ" пройшли успішне навчання понад 6000 менеджерів і вчених з країн Євразії, Південної Азії, Північної Ірландії, Латинської Америки, Африки та Близького Сходу. "САБІТ" надає учасникам можливість познайомитися з галуззю і її регулюванням, встановити контакти для подальшого ділового співробітництва, дізнатися про інноваційні технології, обладнання та послуги, а також отримати знання про ринкові бізнес методах.

Групова тритижневого стажування передбачає відвідування найбільшої сільськогосподарської виставки Farm Progress Show. У програму навчання увійдуть семінари за нормативами, законодавству, діловим навичкам, складання бізнес-планів, міжкультурним комунікацій і переговорів, а також управління бізнесом. Далі підуть відвідування американських компаній, що працюють в різних сферах агробізнесу та зустрічі з галузевими асоціаціями.

Під час програми будуть висвітлюватися такі теми: агрохімікати, рослинництво, тваринництво, переробка, маркетинг і дистрибуція продукції, поставка насіння, а також обладнання для сільського господарства.

Кандидати, які подають заявки на участь повинні займати посаду зі значним рівнем відповідальності і мати значний досвід роботи в даній галузі. Програма буде проходити англійською мовою з синхронним перекладом на російську. Учасники повинні вільно говорити або англійською, або російською мовою.

Заповнена анкета повинна супроводжуватися рекомендаційним листом за підписом керівника компанії, яка повинна містити опис посадових обов'язків претендента в даний час і дозвіл на участь в програмі в зазначені терміни. Якщо претендент сам є директором організації, до анкети необхідно додати рекомендаційний лист від бізнес-партнера з коротким описом спільних проектів. Обидва документи повинні бути англійською та російською мовами. Не надсилайте копію вашого паспорта. В анкеті є питання, де просять підтвердити, що у вас є діючий закордонний паспорт. У разі, якщо вас оберуть на стажування, вас попросять надіслати копію першої сторінки міжнародного паспорта. До анкети також необхідно прикріпити недавню фотографію паспортного розміру.

Розгляд та відбір кандидатів на участь в програмі виконує Міністерство торгівлі США, виходячи з рівня освіти, професійних досягнень і досвіду роботи в галузі. Остаточне рішення щодо складу навчальної групи приймає Програма "САБІТ" у Вашингтоні. Фіналісти, що успішно пройшли конкурс, будуть повідомлені координаторами програми "САБІТ" в Москві і Києві. Знання англійської мови корисно, але необов'язково, - 2 перекладача, що працюють з групою забезпечуватимуть послідовний переклад на російську. Відібраним кандидатам до початку стажування необхідно скласти коротку презентацію про свою компанію.

Учасникам програми Уряд США організує і оплатить переліт з Москви, Стамбула або Києва у США і назад, проживання, програму навчальних занять, послуги перекладачів в робочі години, медичну страховку на випадок термінової потреби і стипендію в розмірі $400 для оплати харчування і на непередбачені витрати на весь період стажування.

Кожен учасник повинен самостійно прибути до призначеного місця вильоту і мати при собі дійсний закордонний паспорт. Всі учасники Програми "САБІТ" здійснюють поїздку по діловій візі, яка забороняє отримання платні або гонорару. Візовий збір, витрати, пов'язані з отриманням візи в США учасники виробляють самі. Учасникам програми "САБІТ" не дозволяється займатися пошуками роботи в США. Ніхто з членів сімей не можуть супроводжувати учасників стажування в США. Під час стажування учасники проживають в одному готельному номері з іншим учасником групи такої ж статі.

При цьому координатори програми звертають увагу, що будь-яке спотворення інформації, наданої кандидатом усно або письмово, буде служити підставою для негайної дискваліфікації і виключення з програми "САБІТ", навіть якщо учасник вже був обраний на програму. Подаючи анкету, ви погоджуєтеся з умовами та правилами програми.

Анкети на конкурс приймаються до кінця днів 16 червня 2017 року.

Завантажити анкету можна за посиланням.

Для здобувачів з Азербайджану, Грузії, Молдови та України повний комплект документів, бажано одним файлом в форматі – .pdf. (Анкета з фотографією і рекомендаційний лист) необхідно відправити в електронному вигляді на електронну адресу координатора програми САБІТ в Києві Наталії Шкнеєвої: Nataliia.Shknyeyeva@trade.gov Тел: +38 044 521 5222; мобільний: +380952740215.

Документи в розширені – .rar. не приймаються. Якщо ви не отримали підтвердження про отримання документів, будь ласка, зв'яжіться з вашим регіональним координатором.

За матеріалами agroportal.ua