Всеукраїнська мережа фахівців і практиків
з регіонального та місцевого розвитку

Послуги в регіонах

Вибір редакції

Як пройти відбір та стати учасником мережі РЕГІОНЕТ

Читати повністю

Короткі рекомендації про те, як взяти участь у відборі до РЕГІОНЕТ і стати учасником мережі

Матеріали базового навчання - відтепер у вільному доступі!

Читати повністю

Матеріали базового навчання для кандидатів на участь у РЕГІОНЕТ викладено на порталі мережі у вільному доступі

Відеозаписи заходів РЕГІОНЕТ та партнерів мережі

Читати повністю

Відеозаписи, зроблені мережею РЕГІОНЕТ: власні заходи та заходи партнерів мережі

Партнери

 
 
  • УАРОР

    Українська асоціація районних та обласних рад

  • АМУ

    Асоціація міст України

  • ВАССР

    Всеукраїнська асоціація сільських та селищних рад

  • Мінрегіон

    Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства

  • komsamovr

    Секретаріат Комітету з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування Верховної Ради України

  • www.narda.org.ua

    Асоціація агенцій регіонального розвитку України

  • www.coe.kiev.ua

    Офіс Ради Європи в Україні

  • DESPRO

    Швейцарсько-український проект «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO

  • ІГС

    Інститут громадянського суспільства

  • АММУ

    Асоціація малих міст України

  • НАДУ

    Національна академія державного управління при Президентові України

  • Відродження

    Програмна ініціатива «Демократична практика» Міжнародного фонду «Відродження»

  • УНЦПД

    Український незалежний центр політичних досліджень

  • ЦППР

    Центр політико-правових реформ

  • Мережа центрів

    Громадська спілка "Мережа Центрів правової інформації та консультацій"

  • НАСДСУ

    Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України

  • Ресурсний центр

    Центр управління знаннями «Ресурсний центр зі сталого місцевого розвитку»

На Сумщині продовжують готувати регіональних менеджерів

29.10.2018

Розпочато прийом замовлень на отримання субвенції для підготовки спеціалістів за напрямком "Підвищення кваліфікації менеджерів органів місцевого самоврядування" Програми розвитку АПК та сільських територій Сумської області на період до 2020 року

Від органів місцевого самоврядування об’єднаних територіальних громад, сільських, селищних рад спеціально створена комісія очікує замовлень та документів, що додаються до них, на отримання субвенції для підготовки фахівців за освітнім ступенем "Магістр" магістерського курсу "Регіональний менеджмент", що здійснюється вищими навчальними закладами Сумської області.

Комісія з питань виконання заходів Програми розвитку агропромислового комплексу та сільських територій Сумської області на період до 2020 року (далі – Комісія), склад якої затверджено спільним розпорядженням Сумської обласної державної адміністрації та Сумської обласної ради від 20.06.2018 № 385-ОД/22 "Про утворення комісії з питань виконання заходів Програми розвитку агропромислового комплексу та сільських територій Сумської області на період до 2020 року" розпочинає приймання від органів місцевого самоврядування об’єднаних територіальних громад, сільських, селищних рад замовлень та документів, що додаються до них, на отримання субвенції для підготовки фахівців за освітнім ступенем "Магістр" магістерського курсу "Регіональний менеджмент", що здійснюється вищими навчальними закладами Сумської області.

Для організації підготовки фахівця з регіонального менеджменту за освітнім ступенем "Магістр" магістерського курсу "Регіональний менеджмент" Ради формують замовлення та направляють його до Комісії через Департамент агропромислового розвитку Сумської обласної державної адміністрації протягом 30 календарних днів після оприлюднення оголошення.

Замовлення, що надійшли після закінчення строку їх подання, не розглядаються.

Підготовка фахівців з регіонального менеджменту здійснюється за заочною або заочно-дистанційною формою навчання.

Строк підготовки фахівців з регіонального менеджменту – до 16 місяців.

На навчання за замовленням Рад направляються особи, які є громадянами України, мають повну вищу освіту (диплом спеціаліста або магістра), працюють в органах державної влади, органах місцевого самоврядування, інших установах, організаціях, на які поширюється дія Законів України "Про державну службу" і "Про службу в органах місцевого самоврядування", мають стаж державної служби, служби в органах місцевого самоврядування не менш як один рік та не досягли 45 років на момент подання документів до Комісії.

Замовлення, що надійшли після закінчення строку їх подання, не розглядаються.

Ради подають до Комісії відомості про осіб, які рекомендуються для участі у відборі на підготовку фахівців з регіонального менеджменту, та пропозиції щодо їх подальшого перебування на службі в Радах згідно з договором-направленням.

До замовлення додаються особова картка посадової особи місцевого самоврядування або державного службовця, автобіографія, копії паспорта, диплома про повну вищу освіту, додатка до нього, трудової книжки, а також довідки про присвоєння ідентифікаційного номера, засвідчені в установленому порядку. На спеціалістів, які здобули повну вищу освіту за кордоном, подають також відповідну довідку про визнання іноземного документа про освіту.

Відповідальність за достовірність поданих документів та відповідних інформаційних довідкових матеріалів несе Рада.

Ради здійснюють контроль за виконанням навчальних планів та навчальних програм, індивідуальних програм стажування, дотриманням строків та умов підготовки.

Документи, подані не в повному обсязі, не реєструються і повертаються Раді. Доопрацьований пакет документів може подаватися повторно, у термін, визначений для надання таких документів.

Після успішного завершення повного курсу навчання за відповідними навчальними планами та навчальними програмами спеціалісти отримують документи державного зразка.

Спеціаліст, який за замовленням Ради пройшов підготовку з регіонального менеджменту, зобов'язаний відпрацювати на державній службі або службі в органах місцевого самоврядування безпосередньо після закінчення вищого навчального закладу не менше трьох років.

Замовлення та документи приймаються за адресою: Департамент агропромислового розвитку Сумської обласної державної адміністрації,            м. Суми, вул. Першотравнева, буд. 29.

Телефон для довідок: (0542) 77-15-77.

E-mail: apk-kadry@sm.gov.ua

З повною інформацією щодо умов та порядку одержання фінансової підтримки можна ознайомитися у додатку 4.7 до Програми розвитку агропромислового комплексу та сільських територій Сумської області на період до 2020 року, яка розміщена на головній сторінці веб-сайту Департаменту агропромислового розвитку Сумської обласної державної адміністрації офіційного веб-порталу органів виконавчої влади Сумської області

http://www.apk.sm.gov.ua/index.php/uk/programi-rozvitku

За матеріалами sm.gov.ua