Короткі рекомендації про те, як взяти участь у відборі до РЕГІОНЕТ і стати учасником мережі
| |||
|
Короткі рекомендації про те, як взяти участь у відборі до РЕГІОНЕТ і стати учасником мережі
Матеріали базового навчання для кандидатів на участь у РЕГІОНЕТ викладено на порталі мережі у вільному доступі
Відеозаписи, зроблені мережею РЕГІОНЕТ: власні заходи та заходи партнерів мережі
У неділю свято почалося в центрі міста театралізованою ходою, яка вирушила до історичного парку Перені. Саме тут, в амфітеатрі, відбулася урочиста частина – нагородження найкращих виноробів, які змагалися в номінаціях "Біле сухе вино", "Червоне сухе вино", "Ізабельне вино" та "Десертне вино". До речі, крім продукції місцевих виноробів на фестивалі можна було скуштувати й вина гостей свята, котрі приїхали з угорського м.Егер та румунського повіту Сату-Маре.
– Усього на "Угочанській лозі" було представлено 112 видів вин, до яких відвідувачам пропонували традиційні закарпатські закуски, – зазначив присутній на святі Геннадій Москаль. – Кожне село оформило садибу в своєму неповторному стилі, так що численним гостям було що випити, чим закусити і на що подивитися. На фестиваль приїхала величезна маса народу з усієї України, крім того, тут були туристи не тільки із сусідніх, а й дальніх країн. На сьогодні "Угочанська лоза" – це один із кращих винних фестивалів Закарпаття, а в перспективі, коли ми активніше задіємо Боржавську вузькоколійку, дегустаційні зали й винні підвали на Виноградівщині, він однозначно стане найкращим виноробним святом, на яке цілеспрямовано будуть приїжджати туристи із дальнього зарубіжжя.
За матеріалами www.carpathia.gov.ua