Короткі рекомендації про те, як взяти участь у відборі до РЕГІОНЕТ і стати учасником мережі
| |||
|
Короткі рекомендації про те, як взяти участь у відборі до РЕГІОНЕТ і стати учасником мережі
Матеріали базового навчання для кандидатів на участь у РЕГІОНЕТ викладено на порталі мережі у вільному доступі
Відеозаписи, зроблені мережею РЕГІОНЕТ: власні заходи та заходи партнерів мережі
До обговорень нюансів кооперації свинарів та м’ясопереробників долучаться і флагмани вітчизняного свинарства, і представники впізнаваних м’ясних брендів.
У фокусі — найболючіше для операторів питання — ціноутворення на ринку свинини та методи його регулювання. Основна мета заходу — пошук необхідних кроків, аби зробити співпрацю комфортнішою.
Очікуваний результат круглого столу — Меморандум про співпрацю. Учасники дискусії зможуть взяти участь у його формуванні шляхом голосування.
"Нині ціна на ринку комфортна для виробника. Проте чи надовго вдасться її втримати, і якщо почнеться падіння, чи не буде воно настільки ж різким? І свинарі, і м’ясопереробники погоджуються, що для комфортної роботи на ринку не повинно бути різких стрибків ціни. Тому є потреба обговорити механізми формування та регулювання ціни на ринку. За круглий стіл сядуть одні з найпотужніших переробників, що працюють зі свинарями з усієї України. У дискусії також візьме участь АПК-ІНВЕСТ, що за рахунок своїх обсягів впливає на формування ціни на ринку", — прокоментувала Оксана Юрченко, віце-президент Асоціації "Свинарі України".
За матеріалами asu.pigua.info