Короткі рекомендації про те, як взяти участь у відборі до РЕГІОНЕТ і стати учасником мережі
| |||
|
Короткі рекомендації про те, як взяти участь у відборі до РЕГІОНЕТ і стати учасником мережі
Матеріали базового навчання для кандидатів на участь у РЕГІОНЕТ викладено на порталі мережі у вільному доступі
Відеозаписи, зроблені мережею РЕГІОНЕТ: власні заходи та заходи партнерів мережі
Ферма на Закарпатті запрацювала цьогоріч, і вона здатна вирощувати до 10 т равликів на рік.
Як розповів експерт з туризму Федір Шандор, який побував на фермі, вирощують тут три види равликів. Для цього на фермі створені найбільш сприятливі для цього умови ― і кормові, і кліматичні.
«Можна уже записуватися на екскурсію фермою і дегустацію. Найкраще групами. Равлики дуже смачні, дещо нагадують за смаком смажені гриби, але смак унікальний, тому рекомендую», ― розповів Шандор.
Екскурсія фермою коштує 30 гривень з людини. Якщо екскурсія з дегустацією ― 100 гривень.
Наразі на фермі можна продегустувати три типи равликів: равлики по-бургундськи ― з додаванням томатів та часнику; равлики «шафрано» ― з шафраном та іншими травами; по-закарпатськи ― з селиським сиром.
За матеріалами agravery.com