Всеукраїнська мережа фахівців і практиків
з регіонального та місцевого розвитку

Послуги в регіонах

Вибір редакції

Як пройти відбір та стати учасником мережі РЕГІОНЕТ

Читати повністю

Короткі рекомендації про те, як взяти участь у відборі до РЕГІОНЕТ і стати учасником мережі

Матеріали базового навчання - відтепер у вільному доступі!

Читати повністю

Матеріали базового навчання для кандидатів на участь у РЕГІОНЕТ викладено на порталі мережі у вільному доступі

Відеозаписи заходів РЕГІОНЕТ та партнерів мережі

Читати повністю

Відеозаписи, зроблені мережею РЕГІОНЕТ: власні заходи та заходи партнерів мережі

Партнери

 
 
  • УАРОР

    Українська асоціація районних та обласних рад

  • АМУ

    Асоціація міст України

  • ВАССР

    Всеукраїнська асоціація сільських та селищних рад

  • Мінрегіон

    Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства

  • komsamovr

    Секретаріат Комітету з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування Верховної Ради України

  • www.narda.org.ua

    Асоціація агенцій регіонального розвитку України

  • www.coe.kiev.ua

    Офіс Ради Європи в Україні

  • DESPRO

    Швейцарсько-український проект «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO

  • ІГС

    Інститут громадянського суспільства

  • АММУ

    Асоціація малих міст України

  • НАДУ

    Національна академія державного управління при Президентові України

  • Відродження

    Програмна ініціатива «Демократична практика» Міжнародного фонду «Відродження»

  • УНЦПД

    Український незалежний центр політичних досліджень

  • ЦППР

    Центр політико-правових реформ

  • Мережа центрів

    Громадська спілка "Мережа Центрів правової інформації та консультацій"

  • НАСДСУ

    Національна асоціація сільськогосподарських дорадчих служб України

  • Ресурсний центр

    Центр управління знаннями «Ресурсний центр зі сталого місцевого розвитку»

В Ізраїлі із зіпсованих яблук буде виготовлятися корисний продукт

14.03.2018

Фахівці з Коледжу Тель-Хай придумали як використовувати плоди, які зазвичай викидаються. В Ізраїлі щорічно доводиться утилізувати до 15000 тонн зіпсованих яблук, але тепер плоди, які втратили товарний вигляд будуть використовуватися для виробництва яблучного порошку, що є здоровою альтернативою цукру. Про це пише propozitsiya.com з посиланням на Аspekty.net.

Суть розробленої технології полягає в заморожуванні яблук, їх подальшому висушуванні і подрібненні в порошок з додаванням невеликої кількості сухого молока.

Одержуваний таким способом яблучний порошок є живильним і вельми корисним для здоров'я продуктом - в 100 г порошку міститься 600 мг вітаміну С, а також велика кількість антиоксидантів і клітковини. Фахівці відзначають, що яблучний порошок може використовуватися для підсолоджування різних напоїв, включаючи чай і кава.

Джерело: propozitsiya.com